Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Wood Lifestyle

Op alle activiteiten van Woon en zo zijn de Algemene Voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen van toepassing.

Ter aanvulling op de Algemene Voorwaarden van de Centrale Branche vereniging Wonen (C.B.W.)
gelden nog de navolgende bepalingen voor activiteiten op www.woodlifestyle.com:
Voor aankopen op afstand is de “Wet Bescherming Consument bij Koop op Afstand” van kracht.

Voorbehoud: 
1. Kleuren op de afbeeldingen kunnen mogelijk afwijken van het daadwerkelijke product.
2. Wanneer een artikel tijdelijk is uitverkocht, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld en zal “Woon en zo” alles in het werk stellen zo spoedig mogelijk te leveren. Mocht “Wood Lifestyle” door overmacht niet kunnen leveren dan komt uw bestelling te vervallen en kunt u geen aanspraak maken op een eventuele vergoeding.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. “Woon en zo” hanteert de laagste prijsgarantie op al haar prijzen. Indien aantoonbaar is gemaakt dat hetzelfde product, in alle facetten gelijkwaardig, elders goedkoper te verkrijgen is, betaalt “Wood Lifestyle” het verschil tot 30 dagen na aankoopdatum terug, in de vorm van een waardebon.

Bezorgen    
Woon en zo beschikt over een eigen bezorg- en montageservice, Onze bezorgkosten worden berekend aan de hand van het gewicht. Als u uw meubelen laat thuisbezorgen is het helaas niet mogelijk om bij onze chauffeur te pinnen, zorg ervoor dat u het resterende bedrag contant in huis heeft!

Tarieven Bezorging
Van
Tot
Bedrag
0 kg
30 kg
€6,95
30 kg
100kg
€25,00
100kg
250kg
250kg
of meer
€40,00
€60,00

 

Full service ( Montage )                                                                                                                                                                
Uw meubels worden geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht u zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om uw meubels door ons vakkundig te laten monteren dan kunt u gebruik maken van onze “Full Service” dienst. Hierbij worden uw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt, gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. ( Let op! Als u een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. )LET OP! Indien u kiest voor montage bij Woon en Zo wordt er verzocht om de desbetreffende kamer voor te bereiden op de dag van bezorging. Dit houdt in dat er genoeg ruimte moet zijn in de kamer om de meubels te monteren. Voor een hele slaapkamer vragen wij u de gehele kamer leeg te maken zodat de monteurs genoeg ruimte hebben. Indien hier niet aan wordt gehouden en de montage dus niet kan plaatsvinden, zullen wij hier €40,- voor in rekening brengen.

 

Bezorging
De bezorging vindt plaats tussen 10:00 – 18:00 uur, treft de bezorger u niet thuis aan dan wordt er een nieuwe bezorgafspraak met u gemaakt, helaas zijn wij genoodzaakt om hierbij extra bezorgkosten in rekening te brengen. Indien u het wenst kunnen we u een half uur voor de bezorging bellen, u hoeft dan niet de hele middag thuis te wachten tot de bezorgers er zijn, geef dit wel vooraf aan als u een bezorgafspraak maakt. Uw aankopen wordt tot de eerste voordeur geleverd. Mocht u uw bestelling binnen geleverd hebben, dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

 

Binnenlevering
Indien u in een appartement woont is het mogelijk dat wij uw aankopen naar boven en binnen kunnen zetten. De binnenlevering geldt alleen bij appartementen tot de vierde verdieping. De binnenlevering bij een ééngezinswoning zal de aankopen op de gewenste plek, op de begane grond geleverd worden. Uw aankopen wordt dus niet op de eerste etage of hoger geleverd, indien u dit wenst zal dit op eigen risicio zijn. Alle schade die op dat moment ontstaat zal niet worden vergoedt.

 

Zichttermijn: 
Bij Wood Lifestyle kunt u binnen 14 dagen uw nieuwe aankoop retourneren.
Als Woon en zo binnen de voornoemde 14 dagen geen verzoek van terugname ontvangt zal de koop als bindend beschouwd worden.

Retourneren: 
Het is voor de internetafnemer mogelijk om binnen de zichttermijn de artikelen te retourneren. De eventuele verzend- en of transportkosten zijn voor rekening van de afnemer. Het retourneren van artikelen is uitsluitend toegestaan wanneer deze in originele verpakking en voorzien van eventueel beschermingsmateriaal worden geretourneerd. De kosten voor het retourneren/ophalen van meubelen
bedragen zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht. Het is uitsluitend mogelijk om goederen te retourneren indien daar vooraf melding van is gemaakt. Het bedrag wordt binnen 14 werkdagen teruggestort op de rekeningnummer dat bij Wood Lifestyle bekend is.

Bijzondere bepalingen:
Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van fax, druk,
fotokopie, microfilm of anderszins zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever:

Wood Lifestyle – Montessoristraat 61, 2037GH, Haarlem

U heeft gekozen voor een montage bij uw Wood Lifestyle bestelling. Graag willen wij u verzoeken om de desbetreffende kamer voor te bereiden op de dag van bezorging. Dit houdt in dat er genoeg ruimte moet zijn in de kamer om de kledingkast (en andere meubels) te monteren. Voor een hele slaapkamer vragen wij u de gehele kamer leeg te maken zodat de monteurs genoeg ruimte hebben.